WELCOME!! READ AND LEAVE!!

read it..
take it or leave it dear,

Thursday, 30 May 2013

5 MONTHS ...

Hello there, dah 5 bulan aku menetap kat TARP. So  much things happened tapi tak seenjoy Convent dulu. ConventTetapDiHati :) Well, perbezaan dia kat sana 2 jantina. Kat convent dulu just 1 ja jantina. Aku duduk kelas 4 Mekanikal 2. Dok dengar kelas tu jadi kelas wanted :3 Mana tak wanted hingaq bak hang. Perangai sekoq sekoq haihhh. Tapi best ahh, depa duk buat lawak bodoo mcm apa gi. Hahaha sumpah nak marah tak jadi.
4 Mekanikal 2 ;)


Budak budak asrama pun rancak ooo. Best laa kami macam family lah. Share share barang semua. Sakit pun ada orang ambil berat. Hmmm. Banyak sangat orang dari negeri negeri lain. Hahaha. 


TARP 2013 :)







Well, nampak macam aku happy  right? Hmmm, aku ja yang tahu happy ka tak. I just can't stop missing convent. Rasa nak patah balik memang dah terlambat. Hmm, kena terima ja apa yg aku buat. Macam papa Zamri cakap "berani buat berani tanggung". I MISS CONVENT VERY MUCH. I MISS 2012 :'( SobsSobs. #Khalisha #Zaireen #Putri #Hanis #Nurin #Danny #Syifa .... tetap di hati :D



Bye, Thanks for reading :)


No comments:

Post a Comment